Aromaterápia

Illóolajokkal élni, velük foglalkozni, segítségükkel kommunikálni művészet.
Életérzés. A legfinomabb nekem.

rólam

Guthné Fosztó Krisztina

, a feladaGuth Kriszta vagyok. Édesanya, Feleség, Nő.
Okleveles Aromaterapeuta. Mindig is szerettem a természet nyújtotta kincseket felhasználni, már dédanyám mellett is szívesen tevékenykedtem, amikor a gyógyfüvekkel ápolta a családot, ismerősöket.
Majd első kisfiam születése után mindez megsokszorozódott, még fontosabb lett számomra a természetközelség, kiemelten az egészségmegőrzés, gondoskodás és gyógyítás területén. Ekkor találkoztam az illóolajokkal és az Akadémiával, mely Aromaterapeuta képzést hirdetett. Fogalmam sem volt mit is jelentsen ez, de azt éreztem, hogy ott a helyem. Így kezdődött az utam az illóolajokkal. Megtapasztalás, önismereti utazás, egy új élet, amelyet  a  PANAROM Aromaterapeuta Intézet  másfél éves képzése során, Feller Adrienne-től, Tobai Ágotától és az illóolajoktól kaptam. Ez az út csodás lehetőségeket nyitott meg előttem, így lett a szenvedélyem a munkám is egyszerre. Legfőbb célom, hogy a Nők, Édesanyák kezébe adjam a lehetőséget, hogy megismerjék a aromás gyógynövények kvintesszenciáját, az illóolajak csodálatos világát, az általuk létrejött biztonságot a mindennapok során felmerült megannyi megoldandó helyzethez. Az anya és a nő kezében: a GONDOSKODÁS. Mindezt pedig a PANAROM és Az ADRIENNE FELLER filozófián, holisztikus szemléletmódon, a termékeken keresztül ahol a test és a lélek együtt gyógyul, szépül.

Szeretettel állok rendelkezésedre,
Illatos napot Neked! 

 

 

szolgáltatásaim

Aromaterápia

Szelíd gyógymód az illóolajok erejével

Aromaterápiás kezelések

„Az egészséghez vezető út egy illóolajos fürdő és masszázs minden  nap.” Hippokratész

Panarom tanácsadás és termékértékesítés

A francia és az angol aromaterápia korszerű lehetőségeit kihasználva megoldással tudunk szolgálni az életben felmerülő betegségek kiegészítő vagy egyéni terápiaként.

Adrienne Feller szépségrituálé

„A szépség nem más mint a bennünk megteremtődött harmónia tükröződése.”  Feller Adrienne

Gyógyítás

Egészségmegőrzés

Állapotjavítás

Bőrápolás

Fertőtlenítés

Immunerősítés

Láz- és fájdalomcsillapítás

Légúti megbetegedés

Szorongás

"

Gyulladáscsökkentés

Lépj velem kapcsolatba!

Írj üzenetet!

10 + 6 =

+36 70 949 1777