Aromaterápia

Illóolajokkal élni, velük foglalkozni, segítségükkel kommunikálni művészet.
Életérzés. A legfinomabb nekem.

rólam

Guthné Fosztó Krisztina

Guth Krisztina vagyok, 30 éves. Édesanya, Feleség, Nő. Okleveles Aromaterapeuta. Szápségterapeuta. Mindig is szerettem a természet nyújtotta kincseket felhasználni, már dédanyám mellett is szívesen tevékenykedtem, amikor a gyógyfüvekkel ápolta a családot, ismerősöket.
Majd kisfiam születése után mindez megsokszorozódott, még fontosabb lett számomra a természetközelség, kiemelten az egészségmegőrzés, gondoskodás és gyógyítás területén. Ekkor találkoztam az illóolajokkal és az Akadémiával, mely Aromaterapeuta képzést hirdetett. Fogalmam sem volt mit is jelentsen ez, de azt éreztem, hogy ott a helyem. Így kezdődött az utam az illóolajokkal. Megtapasztalás, önismereti utazás, egy új élet, amelyet  a  PANAROM Aromaterapeuta Intézet  másfél éves képzése során, Feller Adrienne-től, Tobai Ágotától és az illóolajoktól kaptam, mely csodás lehetőségeket nyiott meg előttem. És így lett a munkám a szenvedélyem. Aromaterapeutaként és legfőbb célom, hogy a Nők kezébe adjam a lehetőséget, hogy megismerjék az aromás gyógynövények kvintesszenciáját, az illóolajak csodálatos világát, s mindezt pedig a PANAROM és Az ADRIENNE FELLER filozófián, holisztikus szemléletmódon, a termékeken keresztül ahol a test és a lélek együtt gyógyul, szépül.

 

szolgáltatásaim

Aromaterápia

Szelíd gyógymód az illóolajok erejével

Aromaterápiás kezelések

„Az egészséghez vezető út egy illóolajos fürdő és masszázs minden  nap.” Hippokratész

Panarom tanácsadás és termékértékesítés

A francia és az angol aromaterápia korszerű lehetőségeit kihasználva megoldással tudunk szolgálni az életben felmerülő betegségek kiegészítő vagy egyéni terápiaként.

Adrienne Feller szépségrituálé

“A szépség nem más mint a bennünk megteremtődött harmónia tükröződése.”  Feller Adrienne

Gyógyítás

Egészségmegőrzés

Állapotjavítás

Bőrápolás

Fertőtlenítés

Immunerősítés

Láz- és fájdalomcsillapítás

Légúti megbetegedés

Szorongás

"

Gyulladáscsökkentés

Lépj velem kapcsolatba!

Írj üzenetet!

4 + 3 =

+36 70 949 1777