Aromaterápiás masszázs során egy speciális harmonizáló, mélyrelaxációs masszázstechnikát alkalmazunk, melynek hatására a test elcsendesül, s a lélek ébred. Ellazult állapotban pedig az illóolajok könnyedén bejutnak a szöveteken keresztül, hogy aztán ott kifejtsék jótékony hatásukat.

A masszázsok menete:

  1. Megérkezés, anamnézis felvétel egy pohár gyógynövény tea kíséretében. Mindez segíti a réhangolódást.
  2. A masszázs felvezetése egy ellazítással történik, aztán a meleg olajos masszázs következik, a végén pedig visszavezetés.
  3. Átöltözés után ismét gyógynövényteát kínálok.

Aromazen arc- és testkezelés

 

Az Aromazen testkezelés a világot alkotó öt elemre épül. A kezelés elején a terapeuta vagy a Vendég az Aromazen kártyák segítségével kiválasztja a legmegfelelőbb keveréket, mellyel a testmasszázs történik.
A kezelés után Önnek lehetősége van arra, hogy a kiválasztott esszenciát test- és arcolaj formájában lakossági kiszerelésben megvásárolja, mely nemcsak ápolja a bőrét, de támogatólag hat a szervezetre,  a lélekre, ezáltal a szépségére is.

Kezelések ára:

Arcmasszázs dekoltázzsal

30 perc

4500 Ft

Arcmasszázs dekoltázzsal és karok

40 perc

5500 Ft

Teljes testmasszázs (hát, láb, has, kar)

60 perc

9500 Ft

Teljes test- és arcmasszázs

90 perc

12500 Ft

Aromaterápiás hátmasszázs

  1.  A hát masszázsa során nyugtató, görcsoldó, izomlazító, fájdalomcsillapító illóolajokat alkalmazunk. Minden kezelés személyre szabott.

Kezelés ára:

25 perc

3500 Ft

Aromazen testbedörzsölés

  1. A test átdörzsölése illóolajos olajjal, hogy ezek a csodálatos növényi kivonatok az egész kezelés alatt kifejthessék jótékony, felpezsdítő, vagy nyugtató hatásukat.

Kezelés ára:

15 perc

2000 Ft